Събота, 01 Oct 2022
            
Горна Оряховица Култура

Младият пианист Владимир Мълчиниколов направи първи самостоятелен концерт в Художествената галерия на Горна Оряховица

  29.06.2022 14:14
Младият пианист Владимир Мълчиниколов направи първи самостоятелен концерт в Художествената галерия на Горна Оряховица

С богата програма, емоционални изпълнения и много настроение премина първият самостоятелен концерт на Владимир Мълчиниколов – ученик от СУ „Вичо Грънчаров“, профил „Музика“. Преподавател на талантливия пианист е доц. д-р Снежина Врангова. Специално участие в концерта имаха приятели на Влади - Марио Петков – китара и Ваяна Николова – цигулка. Влади представи пред публиката произведения на Й.С. Бах, Й. Хайдн, Щ. Хелер, Веселин Стоянов. Концертът завърши с Berceuse, из клавирната сюита за две пиана, в изпълнение на Владимир и г-жа Снежина Врангова.

„Трудно е да излезеш от себе си, музиката е изкуство с много проявления. Музикантът е артист, който трябва постоянно да изменя образа си. Влади го направи днес. Благодарим на всички, които направиха възможна тази вълнуваща вечер и до нови музикални срещи“, сподели г-жа Врангова. Своята благодарност към музикалния педагог и директора на училището изказа майката на Влади – г-жа Бойчева.

Завладяващ празник не само за училището, но и за града и хората, които обичат изкуството! Поздравления за учителя Снежана Врангова и за нейния възпитаник! Постигнали сте много и това е само началото! Успехите предстоят!

Владимир Мълчиниколов получи безброй поздравления от своите учители, съученици, приятели и гости.

 


Ключови думи
Владимир Мълчиниколов Снежина Врангова пиано самостоетелн концерт
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати