Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Търновските социалисти обсъдиха в дискусионен клуб народопсихологията и геополитиката с лектора доц. Бойко Великов

  19.06.2022 14:30
Търновските социалисти обсъдиха в дискусионен клуб народопсихологията и геополитиката с лектора доц. Бойко Великов

Великотърновските социалисти обсъдиха в дискусионния си клуб „Димитър Благоев - Никола Габровски“ народопсихологията, националната и геополитиката. Лектор беше бившият народен представител доц. Бойко Великов.

Дискусионният клуб беше открит от председателят му доц. Росен Петков и членовете на ръководството доц. Маргарита Кемалова и Стоян Долапчиев. Те приветстваха лектора, който представи задълбочен анализ за ролята на българите при формирането на европейската политика и общност още от времето на богомилите до наши дни.

Лекцията му в БТА предизвика дискусия не само за настоящото, но и за бъдещето на нацията, силата на българския дух и куража за справяне с проблемите в родната действителност.

На лекцията присъстваха и много млади хора, които изразиха позицията си. Председателят на великотърновските социалисти Михаил Михалев връчи поздравителен адрес на Господин Янев, който навърши 90 години, а Стоян Долапчиев подари на Бойко Великов  специално изработен ръчен амулет.

След дискусията Бойко Великов остана близо час, за да разпише на всички желаещи новата му книга „Политическа психология в България“, а сред присъстващите беше и областният председател на БСП Мариана Бояджиева.


Ключови думи
БСП Велико Търново Бойко Великов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати