Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Светски

Светлозар Христов – Заро взе наградата за фолклор от Седмицата на модата във Варна и пусна нов клип

  15.06.2022 11:38
Светлозар Христов – Заро взе наградата за фолклор от Седмицата на модата във Варна и пусна нов клип

Светлозар Христов – Заро бе обявен за „Фолклорен изпълнител на годината” при връчването на Националните награди за мода, шоу и бизнес във Варна. Наградите са част от Седмицата на модата, организирана за 29-ти път от дизайнера Красимир Недялков. Заро спечели наградата за видеоклипа „Празнична наздравица”, пуснат в навечерието на 2022 г. Получавайки наградата, Светлозар благодари на екипа, с който работи и на хората, които са неотлъчно до него и го подкрепят. Сред тях е и Аделина Колева, с която младият изпълнител работи от няколко години.

Не виждам тази награда в чистата й форма на награда. Виждам я като знак, че има смисъл да продължа. Да вървя. Да опитвам. Да се боря. Да действам. Част от пътя ми, който така обичам. Не си слагайте спирачки и не се бойте, ако мечтата ви изглежда несигурна, далечна. Доверете й се. Направете необходимото, за да си извоювате път към нея, каза още Заро по повод наградата.

Горнооряховчанинът обича да експериментира с музикалните жанрове и смята, че един професионален певец трябва да може да пее всичко. Така следващият му музикален проект е в стил поп фолк. Дуетната песен „Само ти”, която Заро направи с Десислава Димитрова – Дея, вече имаше своята промоция по ФЕН ТВ на 14 юни. Песента е дело на Павлин Петков - млад композитор, с когото работят отскоро заедно. Видеото е на Иван Димитров - Торекса - познат вече в тези музикални среди, а снимките са правени в „Хотел вила Магус”. „Само ти” може да се види, освен в ефира, и в YouTube канала на телевизията.


Ключови думи
Светлозар Христов Заро
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати