Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

Защо повечето хора се затрудняват с регистрацията в PalmsBet

  11.06.2022 08:10
Защо повечето хора се затрудняват с регистрацията в PalmsBet

Когато искаме да залагаме в Интернет, първото нещо, което правим е да се сдобием със сметка в някой сайт, за да получим достъп до всички игри и бонуси. По принцип процесът по регистрация в Palms Bet е улеснен максимално, но все пак някои хора имат затруднения. В тази статия ще разгледаме какви са основните причини защо това се случва и как да подходим при неуспех.

 

Защото се опитват да измамят букмейкъра

Много хора смятат, че могат да останат анонимни или по някакъв начин да заблудят букмейкъра. Най-голямото изражение на това вярване е въвеждането на неточни и откровено неверни данни. Проблемът с това е, че всеки лицензиран букмейкър в България, който работи законно и с разрешение, отговаря за истинността на въведените данни и удостоверяването на самоличността на всеки потребител на платформата. 

Това е изискване, което е поставено от страна на законодателя. А дори и да не беше, в интереса на всяка една легитимна компания е зад всяка отворена сметка да стои реален човек. Защото иначе се отварят врати за редица измами, които не са в интерес на бизнеса и биха се отразили негативно на всички съвестни играчи. 

Така че, ако желаете да нямате проблеми с със създаването на регистрация, бъдете коректни във въвеждането на лична информация. Това ще рече, че имената ни трябва да са реалните наши такива и да бъдат изписани по точния начин, както са посочени на личната карта. ЕГН-то ни трябва да е нашето и да е реално, подкрепено от реалната ни дата на раждане. Информацията е валидна само, когато всяка част от нея е записана коректно. Не може само част от нея да е реална, а другата да не бъде.

Друга грешка, която допускат хората е, въвеждайки нереален имейл адрес и телефонен номер. На първо място това ще попречи на активацията, която се изисква след заявяването на желание за отваряне на сметка. На второ място ще затрудни контактите и комуникацията между потребителя и компанията, която стои зад букмейкъра. А такава може да се наложи и е в наш интерес да се осъществи.

 

Защото не спазват изискванията, които са заложени спрямо определени данни

Някои от тях са въведени във връзка с различни регулации и наложили се методи на работа в индустрията, други се отнасят към защитата на нашия профил от недоброжелатели. Списъкът не е много дълъг, но въпреки това, доста хора допускат грешки докато се регистрират.

 

  • Потребителското име трябва да е съставено от най-малко 8 символа;
  • Паролата има същото минимално изискване за дължина, но освен това трябва да е различна от потребителското име и да включва поне по един от символите малка буква, голяма буква и число;
  •  В полето за ЕГН трябва да въведем нито повече, нито по-малко от 10 символа;
  • В полето за телефонен номер, при използване на кода на България +359 трябва да се въведат точно 9 цифри;
  • В частта с приемането на правилата за ползване и различни други условия, единствената част, за която не сме задължени да приемем и да отговаряме на посочените условия, е тази за рекламната комуникация.

Запомнете, че дори в даден етап формата да регистрация да ви позволи да въведете невярна информация, без съобщение за грешка, в следващите стъпки това ще ви изиграе лоша шега.

 

Защото не извършват процеса по верификация правилно и честно

Това е най-важната стъпка, която трябва да предприемем, след като сме си отворили сметка. Защото без да потвърдим самоличността си, ние няма да можем да изтегляме средства от букмейкъра. Възможно е да има и други ограничения спрямо достъпа до функционалности на платформата. За много хора това е стряскащо, защото включва изпращането на наши лични документи. За да може един букмейкър да оперира официално и законно в България, регулаторът заявява, че той трябва да извършва тези проверки. Подадената информация се използва само и единствено за тази цел и се съхранява на сигурно и безопасно място. От това зависи репутацията на всеки букмейкър, а тя е всичко в този бизнес. 

Не е задължително да правим потвърждението на самоличността си веднага след регистрацията, може да се случи в даден бъдещ момент. Но ние трябва да считаме процесът като недовършен, до момента, в който не преминем успешно през това. Най-добре е да го направим веднага, или поне в първите дни, за да се уверим, че всичко е минало наред и можем да играем спокойно.

Единственото, което трябва да направим, е да отидем на менюто в профила си и да се отправим към страницата, която се казва “Верификация”. Там ще намерим интерфейс чрез който трябва да качим копие на личната си карта или да направим снимка. Това е начинът букмейкърът да свери въведената информация от нас преди това, с реалната такава от личния ни документ. 

Трябва да приложим предната и задната страна на документа, без да закриваме, която и да е част от него. Трябва да се виждат всички ъгли, за да се приеме копието / снимката. В зависимост от използвания от нас платежен метод, може да се наложи да извършим потвърждение и на неговата легитимност по същия начин. За това ще получите допълнителни и конкретни инструкции. 

Обикновено отговор се получава в рамките на няколко часа, но не по-дълго до 72 часа при по-високо натоварване. Когато служител потвърди, че всичко е наред, вие ще получите съобщение, което ви известява, че профилът ви вече е верифициран. 

Ето от този момент натам може да считате регистрацията си за коректно и напълно извършена. 

 

 


Ключови думи
регистрация
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати