Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Професионална гимназия по електротехника и електроника „М. В. Ломоносов“ изпрати Випуск 2022

  13.05.2022 17:15
Професионална гимназия по електротехника и електроника „М. В. Ломоносов“ изпрати Випуск 2022

Три паралелки – 76 „ломоносовци”, от специалности „Системно програмиране“, „Компютърна техника и технологии и „Електроенергетика и възобновяеми енергийни източници“ се разделят от най-безметежното време в живота си - ученическите години. След този ден те поемат по пътя на зрелостта и на отговорностите, които ще се наложи да поемат.

Гости на тържеството бяха Стефчо Алипиев, зам.-кмет на Община Горна Оряховица и Станимир Садинов, ръководител катедра „Комуникационна техника и технологии“ в Техническия университет в Габрово.

Директорът инж. Милена Димитрова поздрави своите пораснали момчета и момичета, като им пожела да продължават да следват своите мечти и с достойнството на истински българи да защитават името на училището, като покоряват с вдъхновение и упоритост своите мечти. Приветствени думи към завършващите имаше и от гостите.

Последваха музикалните поздрави на Вокална формация „Графити“ с вокален педагог Аделина Колева и Вокално студио „Гласове“ с вокален педагог Стелияна Христова. В най-емоционалната част на тържеството приветствени думи към класовете отправиха класните ръководители и представители на всеки клас, които благодариха на своите преподаватели за професионализма, приятелството и търпението, излъчваха с грамоти и бурни овации своите номинации. Естествено емоциите преливаха в скандирания и броене… Последният училищен звънец ги прикани да влязат за последен час на класа с пожеланието на водещите да им е по вода и да са на добър час.


Ключови думи
ПГЕЕ Ломоносов Випуск 2022
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати