Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Култура

Музикален спектакъл подари на горнооряховчани Балет „Грация” в Деня на танца

  30.04.2022 12:20
Музикален спектакъл подари на горнооряховчани Балет „Грация” в Деня на танца

Музикален спектакъл подариха на горнооряховчани танцьорите от Балет „Грация” в Международния ден на танца - 29 април. Танцът е магия и веднъж стъпил на сцената, тя те завладява и остава в теб завинаги, обърна се към публиката художественият ръководител на "Грация" Соня Георгиева. Балетният педагог благодари на своите възпитаници за голямото старание, упорития труд и постигнатите успехи на сцената. Отправи благодарност и към всички приятели на Балет "Грация", за голямата подкрепа и съпричастност. А, че грациите са носители на иновации, може да се съди и по специално създадената група "Бащи Грация", която постоянно се увелича. Татковците са неизменни помощници в дейността на школата. Поздрав към грациите отправи и малката Ивайла Величкова със специално написано за целта стихотворение.

Гости на празничният спектакъл бяха кметът на Общината инж. Добромир Добрев, председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметът Григор Минков.

На този ден, когато целия свят отдава почит към едно от най-изящните изкуства - танца, ви благодаря за това, че с вашите изпълнения правите живота ни по-красив. Нека да поздравим и всички, за които танцът е начин на себеизразяване и живот, обърна се към танцьорите и публиката инж. Добромир Добрев.

За финал на спектакъла, родителите бяха подготвили много лакомства за малките балерини, разбира се всички тематично свързани с "Грация".

 


Ключови думи
балет "Грация" Международен ден на танца
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати