Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Елена Култура

„Сцена на талантите“ показа колко артистични са децата на Елена

  28.04.2022 15:47
„Сцена на талантите“ показа колко артистични са децата на Елена

Празникът на изкуствата за деца под надслов „Сцена на талантите“ събра млади изпълнители от община Елена. Концертът, организиран от Центъра за подкрепа за личностно развитие, се състоя след двугодишно отсъствие и бе посрещнат с голям интерес от публиката, която препълни салона на читалище „Напредък-Елена-1863“.

Изпълнение на мажоретния състав при СУ „Иван Момчилов“ с ръководител Виктория Славчева даде началото на събитието, което продължи с индивидуалното изпълнение на песента „Пипи дългото чорапче“ на Велина Миндизова от трети клас на НУ „Иларион Макариополски“.

Възпитаниците от обединено училище „Отец Паисий“ в с. Майско впечатлиха публиката с разнообразни танци – „Лудо младо“ с ръководител Светла Иванова, „Пробуждане“ и „Криминале“ с ръководител Светла Марчева. Въодушевление донесе и изпълнението на „Хорошие настроение“ на учениците при НУ „Иларион Макариополски“ с ръководител Нели Петкова.

Децата от танцов състав „Празнична въртележка“ от ОУ „Отец Паисий“ в с. Константин показаха два чудесни танца, а Симона Йовчева от Школата по изкуствата под съпровода на Стоян Стоянов изпълни песента „Ходих аз мамо“.

Танцьорите от КАНХ „СамоДиви“ с ръководител Траяна Стоянова поднесоха на публиката фолклорни танци. Очарователна бе първата изява на сцена на малките Мики Маусчета от детска градина „Радост“ с ръководител Милена Тодорова.

Момичетата на Надя Катрафилова от „Кадифе“ развяха своите ветрила в красиво изпълнение, а празничният концерт завърши с песента „Молитва за България“ на учениците от НУ „Иларион Макариополски“ с ръководител Цветка Зуркова. Слънчевите Симона и Сиана, възпитаници на СУ „Иван Момчилов“, се справиха отлично в ролята си на водещи на събитието и успяха да спечелят вниманието на публиката.

„Сцена на талантите“ показа колко артистични са децата на община Елена. За финал на емоционалното събитие за детско изпълнителско творчество кметът на община Елена инж. Млъзев поздрави всички участници и връчи специални плакети на ръководителите.


Ключови думи
Сцена на талантите
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати