Неделя, 09 Oct 2022
            
Други

Шофьорът, загинал в Прохода на Републиката, е бил без книжка

  06.04.2022 10:20
Шофьорът, загинал в Прохода на Републиката, е бил без книжка

Неправоспособен е бил шофьорът, който загина снощи при пътен инцидент в Прохода на Републиката. Както RegNews вече информира, произшествието е станало около 22,00 ч. в района на с. Въглевци.

По първоначална информация лек автомобил «Ауди», управляван от 37-годишен неправоспособен водач от с. Каменяк, движещ се към В. Търново, се е блъснал в насрещнодвижещия се лек автомобил «Сузуки», управляван от 24-годишен мъж от с. Патреш. В резултат на това двата автомобили са се завъртели и аудито се е ударило в товарен автомобил «Мерцедес», управляван от 43-годишен молдовски гражданин, движещ се към Гурково, а сузукито се е ударило в товарен автомобил «Мерцедес», управляван от 40-годишен румински гражданин, движещ се към В. Търново.

На място е загинал водачът на аудито, водачът на другия лек автомобил е откаран във великотърновската болница с комоцио и охлузни рани по главата, без опасност за живота. Тримата са изпробавни за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура.


Ключови думи
Въглевци
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати