Неделя, 09 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Горнооряховчани отбелязват националния празник, атакувайки промоциите на JYSK

  03.03.2022 11:42
Горнооряховчани отбелязват националния празник, атакувайки промоциите на JYSK

Изпълнили патриотичния си дълг още по тъмно, заливайки Фейсбук с трибагреници, лъвове и родолюбиви наричания, горнооряховчани храбро атакуваха кърпи, чаршафи и калъфки в новооткрития магазин на JYSK. По същото време на площада беше официалното честване на празника, но то се прави всяка година, а нов магазин не се открива често.

Магазинът на JYSK е първият отворил в новия търговски комплекс в квартал „Пролет”. Въпреки че паркът още не е довършен мениджмънтът на скандинавската верига реши да отвори за националния празник. Приемателната комисия за обекта беше на 2 март. Още на следващия ден веригата вече работи за горнооряховчани. И очевидно има какво да предложи, ако се съди по опашките пред касите.

Това е първият обект в действие от новия Търговски парк в квартал „Пролет”, където още магазини изграждат PEPCO, DM и македонската верига за хранителни стоки KAM, която е от типа на дискаунтерите. За трите пусковият срок е планиран за Първа пролет. Все още обаче има много довършителни работи по вертикалната планировка, подземния паркинг, околните пространства, така че откриването на целия комплекс може и да се забави.


Ключови думи
JYSK национален празник откриване
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати