Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Политика

Добрин Дериджиян е новият председател на ГЕРБ в Горна Оряховица

  22.02.2022 11:29
Добрин Дериджиян е новият председател на ГЕРБ в Горна Оряховица

Добрин Дериджиян е утвърден от националното ръководство на ПП ГЕРБ за председател на общинската организация на партията в Горна Оряховица. Той е временно изпълняващ длъжността до насрочването на нов избор.

Предишният председател Деница Цветанова подаде оставка още през 2018 г., но така и не бе свикан избор за нов общински ръководител. В началото на годината ръководството на местната организация решило да изчисти този въпрос. Предложени са били две кандидатури – на Савадор Ганчев и на Добрин Дериджиян. Изборът пада на втория, който преди два дни е утвърден и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ и вече е представен на съпартийците си като новия им общински председател.

Добрин Дериджиян ще навърши 51 години през март и се занимава със семейния бизнес. В ГЕРБ е от 2015 г., като два мандата е общински съветник. На последните избори през 2019 г. той събра най-много преференции от всички кандидати за Общинския съвет.

На 28 февруари ще има общинско събрание на ГЕРБ в Горна Оряховица, на което трябва да се изберат делегати за Националната конференция на 13 март. Горнооряховската организация има право на 6 представители, като по право ще участват кметът Добромир Добрев, председателят на ОбС Даниел Костадинов и новият председател на общинската структура Добрин Дериджиян.


Ключови думи
Добрин Дереджиян ГЕРБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати