Неделя, 22 Май 2022
            
Велико Търново Общество

Превантивният информационен център по наркомании към Община Велико Търново обявява конкурс за безопасността в Интернет

  21.01.2022 14:22
Превантивният информационен център по наркомании към Община Велико Търново обявява конкурс за безопасността в Интернет

Превантивен информационен център по наркомании към Община Велико Търново обявява конкурс на тема „Интернет - моят друг свят“, посветен на безопасността на децата в дигиталния свят и отбелязването на Международен ден за безопасен интернет.

Целта на конкурса е да се привлече вниманието към по-безопасното и отговорно ползване на интернет и мобилни устройства от децата и младите хора, така че те да могат да се възползват от възможностите, предоставени от Световната мрежа без рискове. Денят е част от усилията на партньори по целия свят да гарантират по-безопасен Интернет за всички потребители и особено за младите хора.

Участници в конкурса могат да бъдат ученици от 5 до 12 клас от училищата в община Велико Търново, които в срок до 8 февруари 2022 г.  могат да подават своите творби в една от категориите /арт изкуство или литературни произведения/ на място в Превантивен информационен център с адрес: ул. „Димитър Найденов“ №4, кв. Света гора, гр. Велико Търново и/или на електронна поща: [email protected].

Подробна информация за Конкурса може да се намери на интернет адрес:

https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/zdraveopazvane/prevantiven-informacionen-centar-po-narkomanii/prevantiven-informacionen-centr-po-narkomanii-km-obshina-veliko-

или да се получи на телефон 0889 374 154 – Десислава Йорданова, председател на Общински съвет по наркотични вещества./ сн. www.pixabay.com


Ключови думи
безопасен интернет
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати