Четвъртък, 14 Апр 2022
            
Велико Търново Политика

Евродепутатът Петър Витанов се срещна с областното и общинското ръководство на БСП

  11.01.2022 06:39
Евродепутатът Петър Витанов се срещна с областното и общинското ръководство на БСП

Евродепутатът от левицата Петър Витанов се срещна с общинското и областното ръководство на БСП във Велико Търново. В срещата участваха председатели на структури от областта, общински съветници и членове на Изпълнителното бюро в старата столица.

Петър Витанов благодари за организираната среща и повече от час отговаря на въпроси, които бяха свързани с политиката на Европейския парламент, проблематика от местен характер и развитието на БСП като част от управленската коалиция в страната.

Местните партийни активисти от своя страна посочиха редица проблеми в областта, като един от тях е мръсният въздух във Велико Търново, за което социалистите потърсиха съдействие от евродепутата.

Разискани бяха и въпроси, свързани с политиката на партията, ориентирането на БСП към социално уязвимите хора, малкия и среден бизнес в страната.

Петър Витанов беше в старата столица, за да вземе участие в Конференцията "Български гласове за Европа: туризмът - предизвикателства и възможности", която БТА организира във Велико Търново.


Ключови думи
Петър Витанов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати