Вторник, 04 Oct 2022
            
Горна Оряховица Общество

„Зонта Велико Търново“ подкрепи Приюта за бездомни в Горна Оряховица

  23.12.2021 12:23
„Зонта Велико Търново“ подкрепи Приюта за бездомни в Горна Оряховица

Има моменти в човешкия живот, в които поставената за подкрепа ръка на рамото помага повече, отколкото хиляди левове.

Тази максима изповядват дамите от „Зонта клуб – Велико Търново“ и нея защитиха отново днес. Пастпрезидентът на клуба инж. Красимира Коцева, вицепрезидентът Дарина Узунова и Грета Стоянова бяха в Приюта за бездомни в Горна Оряховица, за да дарят от името на „Зонта клуб – Велико Търново“ бельо за хората, намерили пристан там.

Всеки човет има право да се чувства обгрижен, уютно, да му се помогне, за да си помогне и да се върне към живота си. Затова решихме да дарим бельо – изпадналият в беда трябва да усети, че не е сам, да усети личното отношение към себе си, сподели инж. Коцева.

Обществото не бива да се прави, че такива хора не съществуват, защото никой не е застрахован, че утре няма да е в същата ситуация, споделиха и директорът на Приюта Силвия Райкова и социалният работник Емилия Иванова, приемайки дарението.  

А то е поредното, направено от местното представителство на световното обединение на жени „Зонта интернешънъл“. Днес дамите от организацията не скриха намеренията си жестовете им към хора в нужда да продължат.  


Ключови думи
Зонта клуб Велико Търново инж. Красимира Коцева Дарина Узунова Грета Стоянова Приют за бездомни
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати