Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Темида

Прокурор Тотко Тотев от Районна прокуратура и съдебният администратор в Апелативна прокуратура Соня Стойнова с награди от главния прокурор

  20.12.2021 15:24
Прокурор Тотко Тотев от Районна прокуратура и съдебният администратор в Апелативна прокуратура Соня Стойнова с награди от главния прокурор

За проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като наблюдаващ прокурор по възложените му преписки и дела, Тотко Тотев – прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново, беше поощрен с грамота и парична награда със заповед на главния прокурор.

Също със заповед на главния прокурор, за цялостен принос в професионалната кариера с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“  и парична награда е наградена Соня Стойнова – съдебен администратор в Апелативна прокуратура – Велико Търново. Наградата е по предложение на Таня Недкова, административен ръководител, апелативен прокурор на Апелативна прокуратура – Велико Тръново и бе връчена тържествено пред целия колектив на изпращането в пенсия на  дългогодишния съдебен служител.

Соня Стойнова има 38 години трудов стаж  като съдебен служител в Прокуратурата на Република България и е безупречен професионалист, с високи нравствени и морални качества, всеотдайна в работата си. Тя е допринесла за утвърждаване авторитета на Апелативна прокуратура – Велико Търново и на Прокуратурата Република България, за което е била и многократно награждавана.


Ключови думи
главен прокурор
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати