Петък, 30 Сеп 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Гюнай Далоолу: Не отстъпваме от приоритетите си за Велико Търново и региона

  08.11.2021 12:04
Гюнай Далоолу: Не отстъпваме от приоритетите си за Велико Търново и региона

„В следващия парламент ние няма да отстъпим и сантиметър от приоритетите си за регион Велико Търново. Всяка от десетте общини на областта има своите проблеми, които чакат да бъдат решени. Старата столица има спешна нужда от цялостна реконструкция на входно-изходните пътни артерии на града, включително и изправяне на т. н. Присовски завои. В Горна Оряховица е важно да се изгради интермодалният терминал, който ще доведе до подем за цялата област. Община Полски Тръмбеш има богатство, което не се използва пълноценно. Там трябва да бъде разрешен проблемът с минералната вода и правата за използването й с цел развитие на СПА туризма“.

Това заяви областният лидер на ДПС във Велико Търново и кандидат за народен представител Гюнай Далоолу.  Той допълни, че едно от големите достойнства на Движението е, че мисли за всички и се вслушва в гласа на хората, поради което и приоритетите на местните кандидат-депутати са съобразени с исканията на жителите на отделните общини. Затова народните представители от ДПС ще настояват в Павликени да бъде направен обходен път, който да има пряка връзка с автомагистрала „Хемус“. Те ще работят и за изграждането на скоростен път от Свищов към АМ „Хемус“ и новия път между Русе и Велико Търново, който предстои да бъде изграден.

„Еленският край е много красив, но в района трябва да има по-добро водоснабдяване на малките населени места, за да се избегне водната криза, която пречи на развитието на туризма. Стражица пък се нуждае от спешни мерки, които да задържат младите хора в общината. Там ще работим и за подобряване на инфраструктурата по селата. Лясковец все повече се оформя като място за индустриално и логистично развитие и в общината  трябва да се насърчава разкриването на нови работни места“, допълва Гюнай Далоолу. Според него в района на Златарица е необходимо да се подпомогне биоземеделието и развитието на опознавателния, екологичния и екстремен туризъм, а в най-малката община в областта - Сухиндол, трябва да се възроди лозаро-винарското производство чрез стимулиране на малките стопанства през новия програмен период.

Целта на ДПС е хората в областта да живеят по-добре, без значение на техния етнос, религия, пол или цвят на кожата.

„От самото си създаване партията ни работи за толерантност в обществото и обединение на нацията. Сега трябва да преодолеем разделението и да върнем държавността в България“, категоричен е кандидатът за народен представител. Той припомня, че ниското данъчно облагане и 10-те процента данък за всички граждани и фирми е станало факт, благодарение на подкрепата на ДПС. Благодарение на подкрепата на актуализацията на бюджета от страна на Движението, в последния Парламент, до края на годината всички пенсионери ще получават по 120 лева.   

ДПС във Велико Търново се явява на изборите с изключително силна листа, в която младостта и опитът си дават среща.

Вярвам, че в неделя ще се поздравим с един много добър резултат и държавността ще възтържествува с номер 17 в бюлетината, убеден е Гюнай Далоолу.   

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Гюнй Далоолу
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати