Вторник, 18 Яну 2022
            
Горна Оряховица Общество

Ренета Бабулкова и Милко Тодоров са Будителите на Община Горна Оряховица за 2021 г.

  01.11.2021 11:36
Ренета Бабулкова и Милко Тодоров са Будителите на Община Горна Оряховица за 2021 г.

Учителят по български език и литература в ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Долна Оряховица Ренета Бабулкова и преподавателят по китара към Музикалната школа на НЧ „Напредък 1869” Милко Тодоров са новите носители на традиционната награда „Будител на Община Горна Оряховица”.

В тези трудни времена е особено важно да забелязваме и възнаграждаваме усилията на тези, които се грижат за духовното израстване на децата ни. Запалвайки в тях любовта към книгата, науката и изкуството, вие ги правите по-добри хора. Затова приемете нашата благодарност и признанието, че вие сте нашите днешни будители, каза кметът инж. Добромир Добрев, който връчи отличията.

Младите имат нужда от вдъхновители и учителите са първите, които трябва да запалят искрата в тях. За нас това не е нещо извънредно, това е нашето призвание и нашата работа, каза Ренета Бабулкова, приемайки наградата.

Изкуството иска не само талант, но и много постоянство и много труд. Надявам се ще имаме възможност скоро да покажем какво сме постигнали с нашите ученици, сподели Милко Тодоров.


Ключови думи
будител на Община Горна Оряховица