Четвъртък, 13 Яну 2022
            
Велико Търново Избори 14 ноември 2021

ДПС пуска тежката артилерия във Велико Търново – Делян Пеевски и Йордан Цонев ще водят листата

  10.10.2021 11:24
ДПС пуска тежката артилерия във Велико Търново – Делян Пеевски и Йордан Цонев ще водят листата

С две от знаковите си лица начело на листата тръгва към парламентарните избори на 14 ноември ДПС във Велико Търново. Водач е Делян Пеевски, който бе депутат в 4 поредни Народни събрания, но през април изненадващо отказа да бъде включен в листа на Движението за тогавашния парламентарен вот. Сега Пеевски поема водачеството в IV МИР, като ще е първи и в още една област. Коя е тя, ще стане ясно съвсем скоро.

Втори в листата за област Велико Търново е зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, обяви областният лидер на Движението Гюнай Далоолу, минути след като листата бе регистрирана в Районната избирателна комисия.

Водачеството на г-н Пеевски за нас е голяма чест. Той бе номиниран на Областно заседание на ДПС. С това, че прие да е водач в историческата и духовна столица на България, г-н Пеевски дава ясен знак, че може много да даде на България и на региона ни. Спомнете си например колко дарения направи за болниците, когато започна пандемията. Това е човек с голямо сърце, коментира Далоолу.

Според него Пеевски не е такъв, какъвто го обрисуват опонентите на ДПС.

Разбира се, че целта ни е да вземем мандат във Велико Търново. През кампанията г-н Пеевски ще бъде във Велико Търново, категоричен бе областният лидер на Движението. По думите му ДПС ще води позитивна, енергична, открита кампания.

Трети в листата на ДПС е депутатът в 45-о народно събрание Мастън Мастънов. Четвърти е Гюнай Далоолу, следват общинският съветник Сунай Мунков, психологът и координатор на женското дружество на ДПС Фатме Етемова, общинският председател на Движението Мастън Еминов и т. н.

Листата е пълна – с 16 кандидати за народни представители. ДПС ще вложи всички сили, за да помогне на избирателите си да преодолеят страха от машинното гласуване. 

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
ДПС Пеевски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати