Събота, 25 Дек 2021
            
Велико Търново Спорт

От „Етър“ призоваха феновете за подкрепа срещу „Ботев“

  21.09.2021 10:58
От „Етър“ призоваха феновете за подкрепа срещу „Ботев“

Призив за подкрепа разпространиха от футболния „Етър“. Ето какво се казва в него:

"Скъпи привърженици на “Етър” и великотърновци,

Сезонът във Втора лига е още в началото си, но нашият любим “виолетов” тим вече заема второ място във временното класиране и е отправил поглед към върха. Футболистите и треньорското ръководство демонстрират голямо желания и амбиция да се докажат във всяко едно съревнование. Отборът показва нападателна игра с много положения и резултатност, а повече от 500 минути не са допускали гол. Ние като ръководство сме изпълнени с вяра в техните възможности и много бихме искали те да получат подобаваща подкрепа за своята усърдна работа.

Предстои мач за Купата на България, който изправя “Етър” срещу временния лидер в Първа професионална лига – отборът на “Ботев” (Пловдив).

Бихме искали да призовем всички великотърновци, които могат, да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора на града ни в мач, който, вярваме, ще бъде истински празник. Стадион ,Ивайло, много пъти е бил неудобно място за нашите опоненти и сме убедени, че отново можем да постигнем положителен резултат и да продължим по пътя към един трофей, който все още убягва от витрината на нашия клуб.

Заедно можем – отбор и публика!
Елате на стадиона и подкрепете “болярите”!"

Сн. Даниел Йорданов


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати