Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Преброяване 2021: На 30 август ще се проведе обучение на одобрените за преброители и контрольори в община Горна Оряховица

  20.08.2021 10:01
Преброяване 2021: На 30 август ще се проведе обучение на одобрените за преброители и контрольори в община Горна Оряховица

На 30 август (понеделник) ще се проведе еднодневно обучение на одобрените за преброители и контрольори в община Горна Оряховица, които ще вземат участие в кампанията по преброяване на населението и жилищния фонд. Срещата ще започне от 9.30 ч. в Зала 1 на Общината и ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.
Обучението ще се води от служители на Териториално статистическо бюро – Велико Търново.
Преброителите и контрольорите ще бъдат запознати със Закона за преброяването, съдържанието на преброителните карти, начина и времето на работа, правата и задълженията им. Специално внимание ще бъде обърнато на стриктното спазване на противоепидемичните мерки и указанията, които НСИ е получило от Министерство на здравеопазването за провеждане на кампанията.
Преброяване 2021 ще се проведе от 7 септември до 3 октомври на два етапа – първият етап, от 7 до 17 септември, ще бъде преброяване по интернет, а вторият, от 18 септември до 3 октомври – с преброители, които ще посещават домакинствата в часовете от 8.00 до 20.00 всеки ден, включително събота и неделя.
Актуална информация за подготовката и провеждането на Преброяване 2021е налична на https://census2021.bg/.


Ключови думи
преброяване обучение Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати