Неделя, 02 Oct 2022
            
Велико Търново Други

Клиент се сби с охраната в заведение във Велико Търново, друг хвърли бутилка по продавачка

  02.08.2021 10:41
Клиент се сби с охраната в заведение във Велико Търново, друг хвърли бутилка по продавачка

Служители на полицейското управление във Велико Търново разследват сбиване между клиент и охранител в нощно заведение в града. Сигнал за случая е получен тази нощ в 01,42 ч. от управителя на заведението.

Той е обяснил, че клиент е проявил агресивно поведение спрямо охранителите. Изпратеният на мятото полицейски екип е установил, че  разпрата е възникнала между 22-годишен мъж от с. Пчелник и охранител. Спречкването е прераснало в сбиване, в резултат на което участниците са с телесни повреди.

Клиентът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Горнооряховчанин е бил задържан за хулиганство. В петък следобед съдействие в полицията е потърсила продавачка в магазин за сувенири във Велико Търново. Тя разказала, че в обекта е влязъл непознат, който отправил закани и заплахи към нея, хвърлил бутилка бира и напуснал мгазина.

От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 41-годишен, известен на полицията и осъждан. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.


Ключови думи
сбиване
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати