Петък, 30 Сеп 2022
            
Други Елена Златарица

Елена и Златарица канят на празник на Местната инициативна група

  21.07.2021 15:07
Елена и Златарица канят на празник на Местната инициативна група

Сдружението „МИГ общини Елена и Златарица“ организира за втори път празник на Местната инициативна група. Събитието ще се проведе и в двете съседни общини, но по различно време. На 23 юли, петък, празникът ще е в Елена на централния площад, а след седмица – на 30 юли – в местността Черничките край Златарица.

Идеята на празника е да се популяризира дейността на МИГ и представи продукцията на местни производители от общата територия. Всеки, дошъл на празника, ще може да опита от продуктите и истински да се забавлява с участие в игри, състезания, викторини, томбола и други изненади, които ще започнат от 19.30 ч. Водещ е актьорът Илия Деведжиев, а в музикалната програма се включват изпълнителите Димитър Аргиров и Соня Чакърова, рок-група „Епизод“ от Елена и Диджей парти от Златарица.

Началото на празника в петък в Елена е час по-рано. В офис на открито от 18.30 ч. ще бъде представена дейността на сдружението и стратегията за Водено от общностите местно развитие. Експерти ще информират и за предстоящи приеми на проектни предложения по мерките.

„МИГ общини Елена и Златарица“ е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2016 година и работи успешно с партньорите за превръщането на територията на двете общини в по-добро място за живеене и бизнес чрез стимулиране на предприемачеството и ефективно използване на местните ресурси.

Празникът се организира във връзка с изпълнение на Споразумение за изпълнение на стратегия за Водено от общностите местно развитие № РД 50-140/21.10.2016 г. на сдружение „Местна инициативна група общини Елена и Златарица“ с Управляващия орган на Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. за прилагане на подмярка 19.2 „Подпомагане на операции в рамките на стратегията за Водено от общностите местно развитие“.


Ключови думи
МИГ Елена - Златарица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати