Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

23 смелчаци прегазиха Янтра с гуми на гръб за първото състезание Crazy-X Run, организирано от Brown Team

  27.06.2021 14:16
23 смелчаци прегазиха Янтра с гуми на гръб за първото състезание Crazy-X Run, организирано от Brown Team

6 жени и 17 мъже се записаха за участие в първото състезание Crazy-X Run, организирано от Brown Team. Щурата надпревара беше със старт и финал на Владишкия мост, а състезателите трябваше да преминат през елиминации и множество препятствия. След старта маршрутът минава през Шишмановата баня, където се прескачат античните руини, после се слиза под моста и се бяга с гума на рамо, преминава се реката, като във финалното състезание това става с автомобилна гума на рамо, и се качва отново на моста, но по въже. Там се пълзи под ленти и се спринтира в последната част на моста.

Първи победители в състезанието станаха Никола Христов и Велерия Димитрова. Подгласници на първия при мъжете са Михаил Георгиев и Тимур Кадиров. При жените втора е Кристина Иванова, а на третото място са Йохана Цветанова и Яна Пенева.

Екстремният уикенд продължава с още едно лудо състезание, което също се прави за първи път в региона. GoldNutrition Vertical KM включва 7 етапа – изкачвания на няколко хълма в района на Триградието, сред които са Камъка, Петропавловския манастир, Гарга баир, Царевец, Картала, Трапезица и Света гора. Времето от всеки етап се сумира и така се определя крайния победител.

Сн. https://www.facebook.com/The-Crazy-X-Run


Ключови думи
Craxy X Run Brown Team
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати