Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Най-малките баскетболисти на „Локомотив” бяха безгрешни като домакини на фестивала по мини баскет

  13.06.2021 19:56
Най-малките баскетболисти на „Локомотив” бяха безгрешни като домакини на фестивала по мини баскет

Първи по рода си фестивал по мини баскет организира Баскетболен клуб „Локомотив” в края на сезона. В зала „Никола Петров” сили премериха най-малките състезатели на домакините, „Спартак” (Плевен), „Чардафон” (Габрово) и „Чавдар” (Троян). Във възраст до 10 години състезанията нямат класиране и всички са победители с медали, грамоти и лакомства, осигурени от домакините. Но пък малките „локомотивци” зарадваха пълната с фенове и родители зала с три хубави победи. Възпитаниците на старши треньора Маринела Агаларева и помощник треньора Митко Тончев първо победиха „Чардафон” с 31:13, после спечелиха и дербито със „Спартак” с 26:22, а накрая взеха и мача с „Чавдар” с 26:14.

В игра влязоха всички деца от групата и всички се представиха много добре. Играха с много хъс и себераздаване, а за тях това са първи стъпки в баскетбола. Много съм доволна от всеки един, пожелавам си да запазят това желание за игра и победа и занапред. Имахме и страхотна публика, която направи атмосфера като за голямо състезание. Благодаря на клуба, и на родителите, че така ни подкрепят, коментира треньорката Маринела Агаларева.

„Локомотив”: Виктор Пъшев, Кирил Попов, Кристиан Владимиров, Михаел Григоров, Стелиян Минков, Христо Христов, Габриел Андонов, Йордан Александров, Калоян Димитров, Александър Димитров, Димитър Николаев, Георги Георгиев, Иво Бончев.


Ключови думи
баскетбол Маринела Агаларева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати