Петък, 17 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

С благослов коалиция ГЕРБ-СДС стартира предизборната кампания във Велико Търново

  11.06.2021 19:00
С благослов коалиция ГЕРБ-СДС стартира предизборната кампания във Велико Търново

С водосвет коалиция ГЕРБ-СДС стартира предизборната си кампания във Велико Търново. В катедралния храм „Рождество на пресвета Богородица“ бе отслужен благослов в деня, в който църквата почита Чудото на Божията майка – Достойно естъ“. По случай църковния празник водачът на листата проф. д-р Костадин Ангелов подари икона на Света Бородица и пожела тя да пази и закриля всички жители на Старата столица и областта.

„Доверието е единственият ключ към нормалните отношения между хората. Стартираме кампания, в която ще се фокусираме към спечелване, не на изборите, а на доверието на всеки. Без обещания - всичко вече е обещано през последните 30 години. Готови сме с решенията на проблемите. Ще докажем отново, че можем да носим отговорността, с която ще ни натоварят хората.  Решения и отговорност - заедно и обединени!“, коментира проф. д-р Костадин Ангелов.

Кандидатите за народни представители с №5 в бюлетината подчертаха, че както винаги досега ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, в основата на която са идеите, политиките и работещите решения за всеки един сектор, за да се върнат България, Велико Търново и регионът по пътя на развитието.

Всички кандидати от листата на ГЕРБ-СДС, заедно с областния координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Старата столица Даниел Панов си пожелаха нов успех след петте победи в парламентарните избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС 11 юли 2021
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати