Петък, 31 Дек 2021
            
Велико Търново Други

Продължават срещите на областния управител с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт

  26.05.2021 16:57
Продължават срещите на областния управител с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт

Областният управител на Велико Търново Георги Гугучков и заместник областните управители инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева и днес продължиха провеждането на опознавателни срещи с ръководителите на териториалните структури на централната изпълнителна власт в областта.
Днес бе проведена среща с директорите на РИОСВ – Велико Търново Елин Андреев, с Илко Салков - ръководител на регионалното звено на ДП „Управление и стопанисване на язовири“, с директора на РУО - Велико Търново инж. Розалия Личева, с експерти от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор - Велико Търново и с директора на Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ Тодор Тодоров.
Областният управител каза, че за него това са много важни срещи, за да може да продължи работата на администрацията и всички планирани дейности да се изпълняват в срок. От своя страна директорите на териториални структури и техните представители споделиха, че винаги са работили много добре с Областна администрация - Велико Търново.


Ключови думи
Георги Гугучков
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати