Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Младежи от ГЕРБ организираха флашмоб във Велико Търново

  25.05.2021 16:45
Младежи от ГЕРБ организираха флашмоб във Велико Търново

Младежи от структурата на ГЕРБ във Велико Търново проведоха импровизирани срещи с жители на Старата столица. Флашмобът, иницииран от МГРЕБ, обхвана две градски локации. Макар и кратко като продължителност, събитието привлече интереса на десетки великотърновци и подкрепата им за регистрацията на партията на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Младежите от най-голямата дясно-центристка политическа сила в България разговаряха с хората за актуалната политическа обстановка. Единствено коалиция ГЕРБ-СДС пое отговорна и държавническа позиция в 45-о Народно събрание, излъчвайки проевропейско правителство. Срещу това другите парламентарно представени партии и служебното правителство предлагат единствено реваншизъм и никакви конкретни приоритети, категорични бяха младите хора.

Най-важен приоритет пред ГЕРБ остава излизането от пандемията и икономическото възстановяване на България, паралелно с ускорена дигитализация в сферата на управлението, защото това е ключово за развитието на общините и регионите.


Ключови думи
МГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати