Сряда, 05 Oct 2022
            
Елена Общество

В Елена обявиха конкурс за видеоклип

  07.04.2021 12:08
В Елена обявиха конкурс за видеоклип

Община Елена и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обявяват конкурс за видеоклип на тема „Моята Елена“. Конкурсът се организира във връзка с Празника на града 21 май, Деня на светите равноапостоли Константин и Елена.
Авторът има пълната свобода да представи избрани от него кадри, запечатали минало, съвременност, природа, личности. Организаторите допускат и не само индивидуални участници, но и екипи.
Целта на конкурса е да провокира у младите хора желание да представят родния град през своя поглед чрез средствата на визуалното изкуство.
По регламент подадените за участие клипове следва да са с положително послание, да носят заглавието „Моята Елена“ и да са с продължителност не повече от 3 минути.  Обемът да е до 300 МВ. Препоръчва се ползването на достъпните програми Movavi за Android и Movie maker за Windows.
Изпращането на готовите материали трябва да е чрез Google disc. Право на участие имат младежи, жители на община Елена. Използва се български език.
Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи - 12 - 15 години и 16 - 20 години.
Срокът за изпращане е 10 май 2021 г. на e-mail [email protected] Очакваме връзка към клипа, казват организаторите, и допълват, че е необходимо също да бъдат посочени трите имена, възраст, адрес, телефон.
Предвидени са награди както следва: първа възрастова група: I място: 150 лв.; II място: 100 лв.; III място: 50 лв.; втора възрастова група: I място: 300 лв.; II място: 200 лв.; III място: 100 лв.
Най-добрите клипове ще бъдат публикувани в сайта на Общината и в социалните мрежи.
Награждаването ще бъде в рамките на празненствата по случай 21 май.

Сн. Община Елена


Ключови думи
21 май празник на град Елена
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати