Вторник, 04 Oct 2022
            
Общество Павликени

Специализирана полицейска акция и в Павликенско. Разкрити са 11 кражби

  25.03.2021 10:54
Специализирана полицейска акция и в Павликенско. Разкрити са 11 кражби

Разкрити са 11 престъпления и са приключени 3 досъдебни производства, след проведена специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, проведена на територията на РУ – Павликени, под наблюдението на прокуратурата. Акцията е реализирана на територията на Павликени, Бяла черква и селата Стамболово, Михалци и Бяла река от служители на ОДМВР – В. Търново, РУ – Павликени, ЗЖУ и ДГС «Болярка».

Образувани са две бързи и производства, разкрити са 11 престъпления, от които 6 кражби от жилища и 5 кражби на дървесина. Иззети са 6 пространствени куб. м. дърва за огрев. 7 лица са привлечени, като обвиняеми, едно е задържано за срок до 24 часа по ЗМВР.

Проверени са 18 адреса, 111 лица и 47 автомобила. Съставени са 6 акта по Закона за движение по пътищата, 2 акта по Закона за българските лични документи и 3 акта по Закона за гражданската регистрация. Наложени са 17 глоби по фиш. Съставен е един констативен протокол по Закона за горите. Заснети са 60 видеоклипа за скорост.

 


Ключови думи
полицейска акция
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати