Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Силвия Маркова и Светла Панева с отличия за професионализма им в областта на социалната работа

  19.03.2021 12:10
Силвия Маркова и Светла Панева с отличия за професионализма им в областта на социалната работа

Отличия, присъдени от министъра на труда и социалната политика Деница Сачева на номинираните специалисти от община Горна Оряховица, връчи днес кметът инж. Добромир Добрев. Отличията са по повод Световния ден на социалната работа и са за Силвия Маркова - управител социални услуги в общонстта на Домашен социален патронаж и Светла Панева - управител на Център за обществена подкрепа - Горна Оряховица.
Силвия Маркова е отличена заради дългогодишната й работа в сферата на социалното подпомагане, професионализма, мотивацията и отдадеността на работата й. Нейният труд допринесе за значителното увеличаване на капацитета на услугата Домашен социален патронаж през годините. В момента 370 души ползват услугата.
Освен дългогодишен опит в сферата на социалните услуги, Светла Панева през последната една година оказва подкрепа и по време на пандемията от COVID-19. Тя е доброволец и помага в изпълнението на логистични задачи. Организатор е на благотворителни кампании. С принос в развитието на услугите в домашна среда в общината.
Благодаря Ви, че сте търпеливи, отзивчиви, отдадени на професията и готови да изслушате всеки. Вие и Вашите екипи приемате работата си като лична кауза и така доказвате качествата си през годините, сподели кметът инж. Добромир Добрев.


Ключови думи
социална работа Светла Панева Силвия Маркова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати