Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Избори 2021

Цветан Цветанов: Участваме в изборите, за да имаме държава с правила

  05.03.2021 11:36
Цветан Цветанов: Участваме в изборите, за да имаме държава с правила

Уважаеми великотърновци и жители на областта,

скъпи съмишленици и симпатизанти,

членове и приятели на ПП „Републиканци за България“,

 

Искам да благодаря за сериозната подкрепа, която във времето, неизменно получавам, за да мога да представлявам в парламента Великотърновския район. През годините от 2009 г., когато бях избран за мажоритарен депутат от региона, а също и във всяко следващо Народно събрание, съм отстоявал интересите на всички жители на областта.

И като вицепремиер и министър, и като депутат, и като председател на най-голямата парламентарна група, съм съдействал на общините и на местните кметове винаги, когато начинанията им са били в интерес на гражданите. Несъмнено, през тези години постигнахме значими резултати.

За региона се случиха ключови неща, като препроектираното и приближено до старата столица, трасе на строящата се АМ „Хемус“ и финализираната концесия на горнооряховското летище. Обновиха се натоварени пътни отсечки, осъществиха се укрепвания на подпорни стени и речни корита, възстанови се възлов транспортен мост, помогнахме на читалища и храмове да бъдат обновени... Налице бе и подкрепа за някои от най-големите местни предприятия, за да запазят своите работници и служители, и да продължат да обезпечават техните възнаграждения.

Радвам се, че съм част от всичко това.

Гордея се, че с работата си като народен представител, през годините, имах възможността да се запозная с огромен брой достойни местни хора – всеки, водещ своята битка, вървящ по житейския си път, справящ се, според собствените си сили. Щастлив съм за всеки отделен случай, в който съм успял да подкрепя някого от жителите на областта, защото нито един проблем, бил той и личен,  не е маловажен.

Знам, че със стотици хора и семейства от великотърновския регион имаме онази силна човешка връзка, която е далеч от всяка дефиниция. И знам, че подкрепата е двустранна. Горд съм, че съм заслужил това доверие.

Уважаеми жители на областта, да бъдеш смирен и добронамерен, за съжаление, е нещо екзотично в днешния политически живот. Лесно е да фабрикуваш „факти“, очернящи неудобните и опонентите. Но, когато говорим за реално свършени неща, когато виждам колко много хора знаят, помнят и оценяват – тогава е достойно отново да търся Вашето доверие.

 Всички знаем, че има много работа за вършене – както за Велико Търново и региона, така и в цялата страна. Аз оставам свързан с прекрасния великотърновски край, ще продължа да бъда съпричастен и да се стремя и занапред да съм полезен за хората във всяко населено място от областта.

ПП „Републиканци за България“ се явява на изборите под номер 21 в бюлетината – За държава с правила!

С уважение:

Цветан Цветанов, водач на листата на ПП „Републиканци за България“


Ключови думи
Цветан Цветатнов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати