Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други Свищов

Призив на кмета на Свищов Генчо Генчев

  02.11.2020 10:53
Призив на кмета на Свищов Генчо Генчев

С призив към съгражданите си излезе кметът на Свищов Генчо Генчев. Ето за какво апелира кметът, който е и председател на Кризисния щаб за борба с COVID-19:

„Скъпи съграждани,
Във връзка с бързо усложняващата се епидемична обстановка в цялата страна, се обръщам към Вас с апел да бъдем единни!
В името на общата ни цел, сега е моментът да покажем, че като отговорно гражданско общество можем да бъдем обединени, а действията ни да доведат до минимизиране на предпоставките за разпространение на COVID и заболеваемостта между хората. Вярвам, че всеки един от нас иска и може да защити себе си, семейството и близките си, спазвайки стриктно инструкциите за отлична хигиена, дистанцираност, грижа за имунната система и дисциплинираност по отношение на карантинен период.
Уверявам ви, че Общинският кризисен щаб е предприел всички възможни мерки за запазване здравето и безопасността на нашите съграждани и спазва стриктно разпоредбите от национално и областно ниво. Ключови обаче остават мобилизираните действия на всеки един от нас!!!
 
От свое име, от името на Кризисния щаб при Община Свищов, МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ и РЗИ – Велико Търново апелирам – Спазвайте дистанция! Носете маски! Мийте често ръцете си! Проветрявайте редовно помещенията! Пазете своето здраве и здравето на близките си, като ограничите срещите помежду си и спазвате всички мерки за безопасност!
 
ОПАЗВАНЕ НА ЗДРАВЕТО Е ОБЩА ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ НАС!!!
 
ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА СВИЩОВ И ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА КРИЗИСЕН ЩАБ ПРИ ОБЩИНА СВИЩОВ“


Ключови думи
Генчо Генчев COVID-19 Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати