Понеделник, 15 Мар 2021
            
Горна Оряховица Светски

С мощен купон и музикален звездопад завърши празникът на Горна Оряховица

  12.10.2020 22:33
С мощен купон и музикален звездопад завърши празникът на Горна Оряховица

С музикален звездопад завърши празникът за 150-та годишнина от обявяването на Горна Оряховица за град. Повече от пет минути продължи светлинният спектакъл над площад „Георги Измирлиев”, последвал последното „Честит празник, горнооряховчани!”, казано днес от кмета инж. Добромир Добрев.

Преди него сцената беше споделена от най-добрите таланти, израснали от Горнооряховската школа, както и от най-актуалните звезди на поп музиката в България.

Началото постави най-малкият талант – Кристина Енчева от „Мюзик саундс” на Стела Дойкова. След това градусите вдигнаха четиримата големи от школата на Аделина Колева – Никола Чочев, Мая Колева, Николай Манолов и Нора Караиванова. След  шест години в Русия, Никола Чочев първи напомни откъде са тръгнали и завърши своето представяне с букет за Аделина Колева – създателката на таланти, която празнува рожден ден наскоро.

Дует на Ники Манолов и Нора за финал на горнооряховската част от спектакъла даде старт на кулминацията в празничната вечер.

Първо публиката изригна за Дара и танцува с нея в продължение на дузина парчета, а впоследствие се възпламени за Павел и Венци Венц. Тримата са познати на горнооряховските фенове от турнето на „Кока кола” и за пореден път те дадоха всичко от себе си, за да поддържат екзалтираната си публика до естествения финал – илюминациите.


Ключови думи
празник Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати