Понеделник, 10 Oct 2022
            
Общество

Свищовска гимназия участва в среща за дуалното обучение

  25.07.2020 08:49
Свищовска гимназия участва в среща за дуалното обучение

От 20 до 22.07.2020г. в Трявна се проведе информационна среща по проект "Подкрепа за дуалната система на обучение", финансиран от Европейския социален фонд и национално съфинансиране по програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. На срещата бяха представени добри практики на училища от областите Габрово и Велико Търново, осъществяващи дуално обучение.
Представители на свищовската СПГ "Алеко Константинов" бяха инж. Веска Николова - директор, Людмил Ламбев - представител на работодателите, управител на "Ексел" ООД, Тони Вързалов - учител-методик и инж. Минко Николов - главен учител в професионалната гимназия.
Участниците във форума бяха запознати с целта на проекта и предстоящите дейности по него от Магдалена Станулова - държавен експерт в дирекция „Професионално образование и обучение” на МОН. Домакин на срещата бе Регионално управление на образованието - Габрово в лицето на Емилия Ангелова - старши експерт организация на средното образование и представител на РУО - Велико Търново - д-р Боянка Димитрова - старши експерт по обществени науки.


Ключови думи
дуално обучение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати