Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Други

Възобновяват излъчването на "Звук и светлина"

  21.05.2020 08:46
Възобновяват излъчването на \

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ възстановява дейността си, като ще предлага и нови услуги за предстоящия туристически сезон.
Пандемията от COVID-19 прекрати работата ни за повече от два месеца. След разхлабване на мерките туристите започват да се завръщат, макар това да става бавно. Предстоящият сезон ще е за вътрешния туризъм и затова подготвяме специални предложения, които да направят Велико Търново предпочитана и атрактивна дестинация за всички българи. Особено важно е спазването на  противоепидемичните мерки, за да се опази здравето на всички жители и гости на града“, подчерта управителят на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов.
На този етап офисите на „Царевград Търнов“ ще работят по график: от понеделник до петък ще е отворен централният офис на ул. „Христо Ботев“ №5 в центъра на Велико Търново, а в събота и неделя ще работи офисът на площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец. И на двете места ще се предлагат както групови, така и индивидуални и семейни билети за всички музейни обекти, също и специални пакети, които ще бъдат пуснати от 1 юни т. г.
От 23 май се възобновяват и излъчванията на аудио-визуалната програма „Царевград Търнов – звук и светлина“. На този етап, за да се избегне струпването на хора и заради спазването на наложените здравни мерки, спектакълът няма да може да бъде наблюдаван от площада пред крепостта Царевец.
Желаещите ще могат да гледат програмата „Звук и светлина“  от  ВИП площадка на ул. „Никола Пиколо“ №6 на специални преференциални цени. Площадката ще се  дезинфекцира преди и след излъчване на всеки спектакъл, а зрителните места ще са на дистанция, според всички установени до момента изисквания.
Информация за предстоящите излъчвания на спектакъл „Звук и светлина“ може да бъде намерена на  сайта https://www.soundandlight.bg/bg/, както и на сайта на Общинската туристическа агенция Царевград Търнов“ http://www.velikoturnovo.info/

 


Ключови думи
Звук и светлина
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати