Петък, 30 Сеп 2022
            
Спорт

Над 100 плувци участваха в Третия коледен турнир на ПК „Локомотив”

  16.12.2019 14:37
Над 100 плувци участваха в Третия коледен турнир на ПК „Локомотив”

105 млади плувци се надпреварваха в плувния басейн на СУ „Георги Измирлиев” за наградите на III Коледен турнир на ПК „Локомотив”. В състезанието взеха участие и гости от КВС „Росица” (Павликени).

Състезателите бяха разделени в 4 възрастови групи, като най-малките бяха родените 2012/2013 г., а най-големите – 2005/2006 г. След три години тренировки вече се открояват и перспективните състезатели на клуба, като Боян Стефанов, Любомир Стойков, Мариан Василев, Ева Пъшева. Догодина те вече ще участват в състезания от календара на Федерацията.

Коледният турнир се организира от ПК „Локомотив” със съдействието на Общината и СУ „Георги Измирлиев”, както и на фирми като „Колорит прес”, аниматорска агенция „Форевър фън” и др. Специални гости на плувния празник бяха директорът на Гимназията домакин Криси Аврамова и президентът на КВС „Росица” Стефан Стерев. Благодарим на всички, които ни помогнаха за организирането на състезанието, както и на Венелин Георгиев, който направи страхотни снимки по време на турнира, сподели председателят на Плувния клуб Симеон Димитров.

сн. Венелин Георгиев


Ключови думи
плуване коледен турнир
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати