Вторник, 04 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Д-р Кирилов в с. Алеково: Изборът на листата с номер 43 ще е избор за доброто бъдеще на община Свищов

  05.10.2019 03:29
Д-р Кирилов в с. Алеково: Изборът на листата с номер 43 ще е избор за доброто бъдеще на община Свищов

От село Алеково започнаха предизборните срещи на ПП ГЕРБ-Свищов в населените места на общината. Водачът на най-силната листа общински съветници д-р Кристиян Кирилов се срещна с жителите на Алеково. Заедно с него бяха част от кандидатите за местния парламент от ПП ГЕРБ – Валери Николов, Елена Александрова, гл. ас. Д-р Милен Динков, инж. Борислав Замфиров, д-р Мария Тодорова, Андрей Горчев, Йорданка Гъмзова, Кремена Стефанова, Илиян Венков, Дилян Димитров, Димитър Димитров, Стефан Събков, Марин Маринов, Владислав Любенов и Ивелина  Ангелова.
Пред десетки жители на селото д-р Кристиян Кирилов заяви категоричната подкрепа на ПП ГЕРБ за кандидата за кмет на село Алеково Димитър Василев. Човекът, който винаги е милеел за своето родно място и  управлява вече три мандата ще разчита отново да получи доверието на алековчани в деня на вота  с номер 43.
Василев направи кратък отчет за свършеното през предходния мандат. Той припомни, че е обновен и облагороден центърът на селото. Монтирани са нови пейки на площада, нови уреди на детската площадка. Обособени са нов парк за почивка и отдих и фитнес площадка. По отношение на инфраструктурата жителите на селото са благодарни за добре поддържания гробищен парк. Отделени са средства и е асфалтирана улица, чието състояние е създавало проблеми на десетки семейства..
За да продължат да функционират училището и детската градина в село Алеково заслуга има общинското ръководство, в лицето на председателя на Общински съвет Свищов д-р Кристиян Кирилов и кмета Генчо Генчев. Те са инициатори да бъде променен и интегрирания план на общината, за да могат и населените места да участват с проекти при разпределението на средствата.
Д-р Кирилов сподели пред жителите на село Алеково идеята за изграждането на втори Кризисен център като този в село Овча могила именно в тяхното населено място.  Той ги увери, че през следващия програмен период  може да се кандидатства с проект и да бъде санирана и обновена сградата на читалището.
По време на срещата присъстващите получиха доказателство за съпричастността и бързите действия при решаване на техните проблеми. Поставен по време на събитието въпрос бе незабавно задвижен, като стана ясно, че до края на месеца ще бъде поставен парапет, който да улесни достъпа на възрастните хора до пощенски услуги, стана ясно по време на срещата.
„27 октомври е денят на най-важния избор за следващите 4 години - както за жителите на село Алеково, така и за бъдещето на община Свищов.” Изборът на номер 43 ще е избор на доказали се професионалисти, които ще работят за просперитета и по-доброто бъдеще на село Алеково и община Свищов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Алеково
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати