Неделя, 21 Мар 2021
            
Общество

Горнооряховчани се забавляваха с осмия ФАМИЛАТЛОН

  28.09.2019 10:18
Горнооряховчани се забавляваха с осмия ФАМИЛАТЛОН Биляна Милчева

Десетки горнооряховски семейства се забавляват днес в парк „Детски кът“, където се провежда осмото издание на празника ФАМИЛАТЛОН. ФАМИЛАТЛОН е празник на знанието, забавлението и спорта за цялото семейството, като настоящото му издание организираха Община Горна Оряховица и Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” с подкрепата на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Историческия музей в града и sportuvam.info.
През 10 ателиета минаваха участниците в празника – „Малки шампиони“, „Боулинг“, „Кой ще пипне слънцето“ и др. В ателие „Безопасен интернет“ бяха консултирани как да избягват рисковете в интернет, а „Тайнствата на книгите“, заедно с екипа на Общинската библиотека и с момчета и момичета от Младежкия парламент изработваха книгоразделители.
В парк „Детски кът“ свои щандове имаха и Училища „Европа“ и SMARTY KIDS Горна Оряховица.
На всеки половин час бяха теглени награди измежду всички семейства, преминали през ателиетата, попълнили специална карта и пуснали я в урна. Наградите са осигурени от Община Горна Оряховица, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Трансинс, АRR, SMARTY KIDS, Лактима Балкан.
Фирмите „Захарни заводи“, „Ден и нощ“ и „Лактима“ пък направиха деня още по-приятен със своите лакомства и айряни за децата.

Голямата награда спечели семейство Симеонови.


Ключови думи
ФАМИЛАТЛОН
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати