Неделя, 14 Мар 2021
            
Други

Кметът на Елена инж. Дилян Млъзев е номиниран в категория “Малка община” в конкурса „Кмет на годината”

  06.09.2019 08:30
Кметът на Елена инж. Дилян Млъзев е номиниран в категория “Малка община” в конкурса „Кмет на годината”

Порталът на българските общини www.kmeta.bg организира за седма поредна година конкурса „Кмет на годината”. Кметът на Община Елена инж. Дилян Млъзев е номиниран в категория „Малка община“.

Националното онлайн гласуване се провежда от 1 до 15 септември 2019 г., включително, на познатата платформа www.kmetnagodinata.bg. В него участват кметовете на всички 265 общини в България.

Тази година гражданите на Република България ще оценяват работата на кметовете и екипите им в 9 категории, но за целия мандат 2015 – 2019 г.

Победителите, събрали най-много гласове от националното онлайн допитване, ще бъдат обявени на тържествена церемония на 18 септември 2019 г. в зала 6 на НДК.

Оценката на стотици хиляди граждани, които определят с вота си победителите в престижната надпревара „Кмет на годината”, се превърна във важен коректив за усилията, които местните власти полагат за развитието на поверените им общини, включително и в преобразяването на градовете с европрограми. Конкурсът и церемонията се утвърдиха като марка и ценно отличие за притежателите им.

Традиционно в конкурса за всяка от деветте категории ще се гласува за малка община (с население под 20 000 жители), за средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и за голяма (с население над  50 000 жители).

Категории „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 г.:

- Кмет на годината

- Кмет на гражданите

- Градска среда

- Транспорт

- Туризъм, култура, фестивали и традиции

- Образование, спорт и младежки политики

- Инвестиции и работни места

- Социална община

- Smart City

 


Ключови думи
кмет конкурс Дилян Млъзев
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати