Неделя, 02 Oct 2022
            
Общество

Свищов се включва в „Да изчистим България заедно“

  17.08.2019 07:33
Свищов се включва в „Да изчистим България заедно“

На 14 септември 2019 г. община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно“. В тази връзка кметът Генчо Генчев се обърна към съгражданите си:
Уважаеми дами и господа,

На 14 септември 2019 г. община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно“. Акцент в инициативата е Денят на голямото почистване, най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.
В срок до 5 септември може да заявите своето участие в сградата на Община Свищов, като посочите територията, която ще почиствате, лице за контакт, както и да предоставите информация за брой участници.
Във връзка с акцията, Община Свищов е подготвила прецизна организация, в определените райони ще има представители на общинската администрация със задача да координират групите доброволци по почистването.
Ще бъдат осигурени чували за смет, ръкавици, както и техника за извозване на отпадъците за всички включили се доброволци.
За контакти с общинската администрация по въпросите за кампанията „Да изчистим България заедно“ може да се обръщате към:
Любомира Петрова – тел. 0631/ 60 949;
Стоян Парашкевов – тел. 0631/ 68 144;
Янка Николова – тел. 0631/ 68 119.
Като кмет на Община Свищов Ви приканвам отново да вземете своето дейно участие в това чудесно начинание, което ще помогне да поддържаме своите селища уютни и приветливи.

Нека заедно да се погрижим за чистотата на нашия град,
защото това ни носи настроение и гордост,
защото това впечатлява и възпитава,
защото това е наш дълг.

ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на Община Свищов


Ключови думи
Да изчистим България
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати