Сряда, 28 Сеп 2022
            
Спорт

„Локо“ започна с победа в турнир в памет на Трифон Иванов

  13.08.2019 14:57
„Локо“ започна с победа в турнир в памет на Трифон Иванов

С победа с 0:2 започна участието си в турнира по футбол в памет на Трифон Иванов горнооряховският „Локомотив“. „Железничарите“ се наложиха над „Черноморец 1919“ /Бургас/, като имаха предимство през цялата среща и напълно заслужиха успеха. В герой за тима на Йордан Петров се превърна Георги Дачев, забил двете попадения в 12-тата и 21-тата минута. И двата гола дойдоха след хубави комбинации, развити на скорост и предизвикали разбърквания в полето на съперника. В тази група другият участник е ЦСКА - София.

С минимална загуба с 0:1 стартира участието си в първа група на турнира пък отборът на „Етър ВТ“. Възпитаниците на треньора Стефан Данаилов загубиха от „Берое“ /Стара Загора/. Единственото попадение в срещата падна в 58- ата минута. Точен за гостите бе Борис Тодев. Любопитно е, че в 13-тата минута той пропусна наказателен удар, стреляйки от бялата точка в страничния стълб. Третият участник в групата е столичният „Левски“.
Надпреварата на стадион „Ивайло“ е на Футбол 9, за дeцa, poдeни cлeд 1 янyapи 2008 г. Играят се две полувремена от по 30 минути. В 16:30 часа са вторите двубои: „Левски“ - „Берое“ и ЦСКА София - „Черноморец 1919“. Първият ден приключва с мачовете от 19:15 часа: „Етър ВТ“ - „Левски“ и „Локомотив“ - ЦСКА София.

Съорганизаторите Община В. Търново, Зоналният съвет на БФС и ОП „Спортни имоти и прояви“ са осигурили чудесни условия за малките футболисти. Заради високите температури за резервните състезатели, които са около двата разчертани терена, са поставени сенници, осигурена e вода, за гостуващите тимове храната и спането са безплатни.

Утре от 9:30 ч. са срещите за 5-6-то и 3-4-то място. Директният двубой за трофея, който ще противопостави победителите в двете групи, е от 11:30 часа, а веднага след него започва награждаването. Очаква се на него да присъства майката на Трифон Иванов - леля Маринка.

Първите три отбора в класирането ще бъдат отличени с красиви купи и медали, статуетка на името на Трифон Иванов ще получи избраният за най-добър футболист.


Ключови думи
Трифон Иванов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати