Събота, 01 Oct 2022
            
Общество

Звездите на Coca-Cola и The Voice вдигнаха празничните градуси в Горна Оряховица

  28.05.2019 09:53
Звездите на Coca-Cola  и The Voice вдигнаха празничните градуси в Горна Оряховица

Горна Оряховица беше най-шумният град в България на 27 май. Децибелите и празничната емоция вдигнаха хиляди малки и не толкова малки фенове на най-актуалните музикални звезди, които за втора поредна година започват националното турне на Coca-Cola и The Voice от площад „Георги Измирлиев”.
Щастливи писъци на фенове и фенки подгряваха атмосферата много преди началото на концерта само при леко раздвижване около сцената. Част от хлапетата имаха възможност да влязат при звездите, да се снимат и да получат автографи от Криско, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Dara, V:RGO x TRF, Михаела Маринова, BallaN, Yoana, Eva Parmakova, 4Magic, балет Nova и DJ Doncho.
От своя страна музикантите върнаха жеста и отвърнаха на любовта на публиката с най-доброто от себе на невероятната сцена. Новоизгряващата звезда Балан благодари на Горна Оряховица за прекрасните години, прекарани в ПГЕЕ „Ломоносов”, където е завършил. Венци Венц и и Криско пък дадоха шанс на деца от публиката да излязат на сцената. Венци танцува със 7-годишната Мария от Горна Оряховица. Стефани от Велико Търново замести Тита в дуетната им песен с Криско. Така се разбра, че на площада в Горна Оряховица са се събрали хора от целия регион, дори от родното на Криско Габрово.
След Горна Оряховица, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще премине през Банско, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград и традиционно ще завърши в София.


Ключови думи
кока кола
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати