Понеделник, 15 Мар 2021
            
Общество

Великотърновци изпратиха с обич своите абитуриенти (ГАЛЕРИЯ)

  24.05.2019 22:49
Великотърновци изпратиха с обич своите абитуриенти (ГАЛЕРИЯ)

Велико Търново изпрати тази вечер половината си абитуриенти. Пищното зрелище отново изкара много хора на главната улица – да им се порадват на младостта, на красивите им тоалети, да станат съпричастни с празника им. А наистина имаше какво да радва окото. Младите дами бяха развихрили въображението си и разнообразието от модели и цветове беше пълно: семпли къси рокли, разкошни модели тип „принцеса”,  елегантни, ярко златисти. С по-малко дантела в сравнение с миналата година, но затова пък по-интересни като модни решения.      

Зрелостниците започнаха да се събират около Студентския стол още в 17 часа. Слизаха от лъскавите коли, леко смутени в първия момент от огромното внимание, но с усмивки, настроение и самочувствие.

 

А после – с целия си блясък минаваха под арката с балони в цветовете на Търново и тръгваха уверено по червения килим. Заедно със своите директори и класни ръководители първи дефилираха абитуриентите от СУ „Емилиян Станев”, а след тях се изредиха от Старопрестолната гимназия по икономика, Професионалната гимназия по моден дизайн, Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия и Езикова гимназия. Всички бяха приветствани от кмета Даниел Панов и от зам.-кмета Снежана Данева и получиха хрисовул с послание. След задължителната снимка за спомен на специалната трибуна отново се връщаха на килима – към най-вълнуващия бал в живота им.

Ана Райковска

 


Ключови думи
великотърновци абитуриенти изпратиха
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати