Събота, 27 Мар 2021
            
Избори 2019

Андрей Ковачев във В. Търново: Свободата и демокрацията не са даденост – за тях трябва да се борим всеки ден

  17.05.2019 18:29
Андрей Ковачев във В. Търново: Свободата и демокрацията не са даденост – за тях трябва да се борим всеки ден

„Да бъдем равни на другите европейски народи зависи от нашите общи усилия. Нека пазим този завет, оставен ни от Левски“, каза във Велико Търново вторият в листата на ГЕРБ с кандидати за членове на Европейския парламент Андрей Ковачев. „Нека имаме ясното съзнание, че свободата и демокрацията не са даденост – за тях трябва да се борим всеки ден“, категоричен е досегашният зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей Ковачев.

По думите на д-р Ковачев, който е втори в листата с номер 12, е много важно българите да останем в своя европейски път на развитие. „Нека не правим експерименти, които да ни върнат назад, защото това ще бъде огромен риск за родината“, призова Андрей Ковачев.

„На 26 май да гласуваме в интегралната бюлетина с номер 12! Аз съм убеден, че всички мислещи ще го направят“, коментира Ковачев. Той призова още всеки гражданин да убеждава своите близки и приятели, защото високата избирателна активност е много важна, не просто за една или друга партия, а е важно за България. „Много е важно да продължим да вървим напред, да повишаваме доходите и стандарта си на живот“, каза още д-р Ковачев.

„Европейският съюз ни помага за това България днес да бъде едно по-добро място за правене на бизнес и за повишаване на конкурентоспособността на икономиката ни. Привличането на стратегически инвеститори от високотехнологични компании е наша първостепенна задача в следващия програмен период до 2027 година“, коментира още по време на посещението си в региона вторият в листата на ГЕРБ и СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Андрей Ковачев Велико Търново
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати