Петък, 30 Сеп 2022
            
Общество

Събират пари за училището в Русаля от благотворителен концерт

  14.12.2018 08:45
Събират пари за училището в Русаля от благотворителен концерт

На 20 декември (четвъртък) от 20:30 ч., в клуб „Мелон” във Велико Търново ще се състои благотворителен концерт в подкрепа на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца "Димитър Екимов" - с. Русаля, с участието на малките възпитаници на училището, местните групи Bluesberries и Кову, Виктория Георгиева и др. Сцената е отворена за всички таланти, които искат да се включат в благотворителния концерт!
Преди концерта членове на екипа на училището, в присъствието на някои от възпитаниците му, ще разкажат за целите, учебния процес и всекидневието на това уникално за България училище, намиращо се само на броени километри от Велико Търново.
Средствата от входа за концерта (5 лв.) са предназначени изцяло за училището. За тези, които не могат да присъстват, вече са поставени кутии за дарения, изработени от самите деца, в Клуб „Мелон”, Клуб „Седем”, Клуб „ТАМ” и „Сандвичарница” на ул. Независимост 33, които ще останат на тези места до Нова година, а на 17 и 18 декември (понеделник и вторник) можете да посетите къщичката на Коледния базар в парк Марно поле и да си купите малък коледен подарък, изработен от децата. 
Още начини да подкрепим училището, което се издържа изцяло от дарения, можете да откриете на http://www.rusalya.org/
 


Ключови думи
Русаля училище концерт благотворителен
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати