Петък, 30 Сеп 2022
            
Други

20-годишен вдигна скандал в Детското отделение във Велико Търново

  03.09.2018 09:36
20-годишен вдигна скандал в Детското отделение във Велико Търново

20-годишен мъж от Павликени бе глобен със 100 лв. за това, че предизвика скандал в Детското отделение на великотърновската болница. Сцената И. Г. разиграл на 31 август.
Мъжът се скарал с жена си, която била настанена в отделението с детето им. И. Г. отправил обиди и към юристконсулта на лечебното заведение. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Младеж на 17 г., настанен в Център за настаняване от семеен тип  в Павликени, пък обиждал и отправял закани срещу социален работник. Младежът е известен на полицията, срещу него е образувано бързо производство.

Служители на Районното управление във Велико Търново установиха 43-годишен мъж, отправял закани за убийство срещу 30 годишна жена. В периода 28-30 юли Р. Р. от Самоков, известен ана органите на МВР, осъждан, е отправил закани за убийство срещу 30-годишна жена от Велико Търново. Образувано е досъдебно производство по чл. 144, ал.3, вр. ал. 1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, извършена му е криминалистическа регистрация, привлечен е в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „Подписка“.


Ключови думи
скандал
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати