Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Във Велико Търново Елеазар Хараш ще изнесе лекция за важните неща в живота

  18.08.2018 06:45
Във Велико Търново Елеазар Хараш ще изнесе лекция за важните неща в живота

Лекция за важните неща в живота ще изнесе тази вечер във Велико Търново Елеазар Хараш. Хараш е приеман като един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Той е писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътя към Истината.
Получил е своето духовно име от  Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността с основен акцент търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. Изследовател е на Египетската цивилизация, древните народи на Атлантида, както и на живота и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Лекцията започва в 20 ч. край паметника на Асеневци. Тя ще е около 30 мин., след което присъстващите ще могат да задават въпроси на Елеазар Хараш. Организаторите от Книжарница Портал 12 и The Gallery ще осигурят максимално места за сядане, но имайте предвид, че мястото е ограничено (до 500 човека). Ще има озвучаване, уточняват те.
След събитието Книжарница Портал12 ще работи до 00.00 ч. с основна цел комуникация между гостите. Организаторите благодарят на писателя Радослав Гизгинджиев за оказаното съдействие.
Инормация и снимки: организатори


Ключови думи
Хараш
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати