Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество

Временна организация на движението въвеждат във Велико Търново

  24.07.2018 10:08
Временна организация на движението въвеждат във Велико Търново

Временни промени в организацията на движение на МПС ще бъдат въведени на на 26, 27 и 28 юли във Велико Търново, информират от Общината.
Във връзка с подготовката и реализацията на Церемония за присвояване на първо офицерско звание, както и със закриване на Международния фолклорен фестивал „Велико Търново“ ще настъпят следните промени:
На 26 юли /четвъртък/ за времето от 05,45 до 07,00 ч. се затваря за движение ул. "Васил Левски" в участъка от кръстовището с ул. "Бачо Киро" до кръстовището с ул. "Христо Ботев";
На 27 юли/петък/  за времето от 09,00 до 13,00 ч. се затваря за движение ул. "Васил Левски" в участъка от кръстовището с ул. "Бачо Киро" до кръстовището с ул. "Христо Ботев". От паркирани автомобили ще бъде освободено пътното платно в участъка пред сградите на "Уникредит Булбанк",  търговски център"Славяни", както и пред жилищните сгради от №1 до № 9;
На 28 юли /събота/ за времето то 17,30 до 19,30 ч. се затварят улиците по маршрут "Интерхотел "Велико Търново" - ул. "Христо Ботев“ - ул. "Независимост" - Паметник на обесените", както и обратно - ул. "Независимост" - пл.Майка България"- Военен клуб- Летен театър.

 


Ключови думи
МПС Търново
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати