Неделя, 09 Oct 2022
            
Общество

Дичо и Теди Кацарова поощряват младите търновци да започнат работа

  10.07.2018 14:29
Дичо и Теди Кацарова поощряват младите търновци да започнат работа

Информационно събиите, насочено към младите хора, ще проведе на 20 юли в Летния театър в парк „Марно поле“ във Велико Търново Агенцията по заетостта чрез местното Бюро по труда. Агенцията по заетостта организира концерт по Проект “Готови за работа“ с участието на големите български звезди Дичо и Теди Кацарова.

Събитието се организира за активиране на неактивни младежи по проект № BG05M90PO01-1.017-0001 „Готови за работа” на територията на община Велико Търново. Целта на проекта е подобряване възможностите за намиране на работа и трудовата реализация на младите хора.
В рамките на събитието неактивните младежи ще имат възможността да се запознаят с услугите на Бюрото по труда и да зададат своите въпроси на експертите. Младите хора ще получат информация за различните възможности за намиране на работа и как да направят най-добрия за себе си избор. На тяхно разположение ще бъдат множество материали с изчерпателна информация за различните програми, мерки и проекти на Агенцията по заетостта.
Ако сте младеж от 15 – 29 годишна възраст, не работите, не сте в обучение и не сте регистриран като безработен в Дирекция „Бюро по труда” – заповядайте, канят организаторите. За повече информация се обърнете към трудовите посредници в Дирекция „Бюро по труда” – Велико Търново, допълват още те.


Ключови думи
Дичо Теди Кацарова Готови за работа
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати