Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Поредна агресия на пътя: Шофьор бе бит заради изпреварване

  27.06.2018 12:21
Поредна агресия на пътя: Шофьор бе бит заради изпреварване

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в областния град. Работата по случая е започнала, след като снощи в 21,38 ч. в управлението бил получен сигнал от 24-годишна жена, че непознат мъж е нанесъл побой на годеника й.
Случката се разиграла на ул. «М. Кефалов» във В. Търново. От проведените до момента действия по разследването е установено, че въпросната вечер потърпевшият и годеницата му се движели по ул. «Н. Габровски» с лек автомобил «Фиат Типо», в района на кооперативния пазар застигнали лек автомобил «Мерцедес», чийто водач управлявал автомобила демонстративно. За да избегне евентуална катастрофа водачът на фиата изпреварил мерцедеса, след това другият водач направил няколко неуспешни опита да изпревари фиата.
На ул. «М. Кефалов» водачът на фиата бил принуден да отбие, мерцедесът спрял успоредно на него и водачът му започнал да обижда потърпевшия. Разпрата прераснала в сбиване, при което водачът на фиата бил ударен в областта на главата, а страничното стъкло на автомобила му счупено. След намесата на полицията пострадалият водач е бил откаран в Спешна помощ, където след оказана помощ е освободен.
В хода на разследването е установено, че зад волана на мерцедеса е бил 25-годишният М. А. от В. Търново, който след напускане на местопроизшествието е оставил возилото пред дома си и се е укрил. Работата по изясняване на случая продължава. 


Ключови думи
шофиране
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати