Четвъртък, 18 Мар 2021
            
Други

Детски празник и рожден ден в кв. „Бузлуджа”

  26.05.2018 11:27
Детски празник и рожден ден в кв. „Бузлуджа”

С много музика, забавни игри и награди празнува първия си рожден ден занималня „Четеш ли” в кв. Бузлуджа. Празникът, който създава настроение за малки и големи вече започна в детската площадка до магазин „Стиви” и ще продължи до обяд.

В занималня „Четеш ли”, която се намира на ул. „Дим. Благоев” 4 от една година помага най-вече на учениците до 4 клас да си пишат домашните и да си учат уроците с помощта на педагог и неин собственик Делян Пенчев. Таксата е 5,50 лв. на ден, като освен за ежедневните уроци, учениците получават помощ и по английски от квалифициран преподавател. Занималнята работи и през лятото, като се следи дали децата си четат задължителната литература, за което е от полза доброто партньорство с Регионалната библиотека във Велико Търново. Разбира се има и свободни занимания разходки и екскурзии.

По време на празника върви и записването за занималнята за предстоящата лятна ваканция.

 Специалния музикален поздрав на живо с песента „Кекиерес” на Луис Фонси е от Кристиян Менев, възпитаник на занималнята, ученик в ОУ „Бачо Киро”. Малкият 8-годишен талант е възпитаник на „Арт център бест сингърс” във Велико Търново с вокален педагог Петя Кръстева. Той е полуфиналист от петия сезон на „България търси талант”, лауреат на наши и международни конкурси., носител на Гран при в международния конкурс „Абанико 2018” за испанска песен, който се проведе в София.  

 

 


Ключови думи
занималня детски празник в кв. "Бузлузжа"
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати